Werkplaats/magazijn

 

Onderhoud en herstellingen

Garagebedrijf Pascal De Sterck, biedt bij verkoop van uw wagen een perfecte service. Er is een uitgebreid magazijn met enkel originele wisselstukken. Onderhoud van uw Mercedes Benz of Toyota: reparaties, bandenwissel, voorruiten, accessoires, airco-service, ongeval- of blikschade, dit alles kan in de werkplaats van garage Pascal De Sterck.

Carrosserie

Herstellingen na een ongeval, blikschade kunnen we herstellen. Ook via een verzekering. Expertises kunnen in onze werkplaats gebeuren.

Magazijn

Om een snelle service te kunnen verlenen beschikken we over een ruim magazijn met een ruim assortiment originele onderdelen, wissers, filters, banden, lampen en accessoires. Door de snelle leveringen kunnen we op 24 hr onderdelen bestellen en geleverd hebben. Tevens kunnen wij voorruiten herstellen of vervangen.

Werkplaats

In onze werkplaats kunt u, na de verkoop, terecht voor elk onderhoud of herstelling aan uw Mercedes Benz of Toyota. Wij bieden een volledige bandenservice. Het vervangen en stockeren van uw winter- en zomerbanden, inclusief het uitlijnen en balanceren van uw wielen.. Garage De Sterck Pascal biedt ook een Airco-service aan. Tevens gaan wij voor u naar de keuring. Ons team installeert ook volledige alarm-, GPS- en audiosystemen.